عوامل موثر در آبکاری پلاستیک چیست؟

در مقایسه با قطعات فلزی، محصولات آبکاری پلاستیک نه تنها می توانند بافت فلزی خوبی داشته باشند، بلکه وزن محصول را نیز کاهش می دهند. در حالی که به طور موثر ظاهر و دکوراسیون پلاستیک را بهبود می بخشد، مقاومت الکتریکی، حرارتی و خوردگی آن را نیز بهبود می بخشد. با این حال، انتخاب مواد پلاستیکی برای آبکاری باید عواملی مانند عملکرد پردازش مواد، خواص مکانیکی، هزینه مواد، هزینه آبکاری، سختی آبکاری و دقت ابعاد را در نظر بگیرد. به دلیل مزایای ساختاری آن، نه تنها دارای خواص جامع عالی است، پردازش و شکل دادن به آن آسان است، بلکه سطح ماده به راحتی خورده می شود تا نیروی پیوند بالاتری از پوشش حاصل شود، بنابراین در حال حاضر به طور گسترده در آبکاری استفاده می شود. بنابراین چه عواملی بر آبکاری پلاستیک تأثیر می گذارد؟ در ادامه، اجازه دهید آن را برای شما تجزیه و تحلیل کنم.

یک، انتخاب ماشین تزریق

انتخاب نامناسب دستگاه تزریق گاهی به دلیل فشار زیاد، ساختار نازل نامناسب یا اختلاط است که باعث ایجاد فشار داخلی بیشتر بر روی قطعه می شود که بر نیروی چسبندگی پوشش تأثیر می گذارد.

دو، انتخاب قطعات پلاستیکی

پلاستیک ها انواع زیادی دارند، اما همه پلاستیک ها را نمی توان آبکاری کرد. برخی از پلاستیک ها و پوشش های فلزی استحکام پیوند ضعیفی دارند و ارزش عملی ندارند. برخی از خواص فیزیکی برخی از پلاستیک ها و پوشش های فلزی، مانند ضرایب انبساط، بسیار متفاوت است و اطمینان از عملکرد آنها در یک محیط با اختلاف دمای بالا دشوار است. در حال حاضر ABS بیشترین کاربرد را برای آبکاری دارد و پس از آن PP. علاوه بر این، PSF، PC، PTFE و … نیز روش های آبکاری موفقی دارند، اما دشوارتر هستند.

سه، مدل سازی قطعات پلاستیکی

با فرض عدم تأثیرگذاری بر ظاهر و استفاده، طراحی شکل قطعه پلاستیکی باید تا حد امکان شرایط زیر را برآورده کند.

  1. درخشش فلزی انقباض اصلی را آشکارتر می کند، بنابراین باید از ضخامت دیواره ناهموار محصول برای جلوگیری از انقباض اجتناب شود، و ضخامت دیواره باید متوسط باشد تا دیوار بیش از حد نازک نباشد (کمتر از 1.5 میلی متر). در غیر این صورت باعث سفتی ضعیف، تغییر شکل آسان در حین آبکاری، چسبندگی ضعیف پوشش و تغییر شکل در حین استفاده برای ریزش پوشش می شود.
  2. (2) از سوراخ های کور خودداری کنید، در غیر این صورت مایع تصفیه باقی مانده در سوراخ های کور به راحتی تمیز نمی شود، که در فرآیند بعدی باعث آلودگی می شود و بر کیفیت آبکاری تاثیر می گذارد.
Prev post
Next post

Leave A Reply